Kvalitetsleverandør av skinnvarer og planleggere for profesjonelle brukere!

Kvalitetsleverandør av skinnvarer og planleggere for profesjonelle brukere!

PM International AS
PM International as ble grunnlagt av nordmannen Ole Jacob Raad i 1969. Opprinnelig var selskapet et kurs- og konsulentfirma innen området personlig effektivitet og planlegging, og selskapet var det eneste i Norden av sitt slag. Erfaringer fra kurs- og konsulentvirksomhet ga liv til den første utgaven av planleggingssystemet på midten av 70-tallet.

PM planleggere og PM kalendere
Den første utgaven av planleggingssystemet PM kom høsten 1976, og siden den tid er PM kontinuerlig videreutviklet og tilpasset brukernes forskjellige og skiftende behov. Nå får du PM i fire forskjellige formater PM A5, PM Original, PM Mini og PM Sansen.

PM Arbeidsvesker og PM Reisevesker
PM startet produksjon av skinnvesker første gang i 1997. Siden den gang har vi kontinuerlig utviklet vårt sortement som i dag inneholder alle type arbeidsvesker som PC-veske, skuldervesker, konferansevesker og dokumentmapper. I tillegg har vi utviklet eksklusive reiseartikler som bager, kofferter, toalettmapper og lommebøker/kortholdere.

Idéer til presanger og profilering
Gjennom våre gode fabrikk- og leverandørkontakter kan vi tilby din bedrift/organisasjon spesialtilpassede gave- og profileringsprodukter. Gi oss en utfordring og vi svarer deg raskt med produktforslag og pris!

Distribusjon/tilgjengelighet
Fra lageret i Trondheim distribueres PM-produkter direkte til kunder både i Norge og andre land. Kundene er både bedrifter og privatpersoner.

Vår lovnad til markedet
PM har som målsetting å levere arbeidsvesker, pc-vesker, bager og en rekke andre skinnartikler med tidsløst design og med høy kvalitet og funksjonalitet. Vi lover å hele tiden tilstrebe topp kvalitet og funksjonalitet på våre produkter. Vi tilvirker våre produkter med utgangspunkt i klassisk kvalitet for å gi deg den rette følelsen når du bærer ett eller flere av våre produkter.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×