Betingelser for kjøp

Note: Our webshop is only available for customers with a Norwegian address. Contact us at pmi@pmi.no if you want an order shipped outside Norway.
Handel fra utland;
Det vil ikke være mulig å handle på nettbutikken vår dersom varen ønskes sendt utenfor Norge. Dette er fordi utenlandske kunder ikke skal betale norsk merverdiavgift. I tillegg er prisene for utenlandssendinger forskjellige enn i Norge. Dersom du ønsker å bestille varer til utland, ber vi om at du tar kontakt pr. e-post, pmi@pmi.no. Det vil da være mulig å motta faktura på kjøpet, eller betale på forhånd via PayPal. 
 
Leveringstid;
Vi har et mål om at ordren skal være effektuert og varen sendt iløpet av 48  timer. Forventet leveringstid vil være 5-7 virkedager, men små pakker kan ha noe kortere leveringstid. I perioden desember-januar, kan det være noen dager lengre leveringstid som følge av høysesong hos oss. Varer som skal preges kan ha opptil 14 dagers leveringstid.
Sendinger til Skandinavia kan ha opptil 10 dagers leveringstid, og øvrige verden 14 dager.  
Ordrebekreftelse
Når ordren er opprettet vil man få tilsendt ordrebekreftelse på e-post innen kort tid. Dersom det ikke har kommet noe fra oss iløpet av to dager, ber vi om at du tar kontakt med oss pr. e-post: pmi@pmi.no, eller telefon 72 59 00 00.  
 
Betalingsmåte;
På nettbutikken vil det være mulig å handle direkte med Visa og Mastercard. Det vil også være mulig for bedrifter å motta faktura, med 14 dagers betalingsfrist(dersom annet ikke er avtalt). Org. nummer må da være lagt inn, og feltet "faktura" avkrysset. Fakturaene vil som standard bli sendt pr. e-post, og det er derfor viktig at kunden oppgir korrekt e-postadresse for faktura. Dersom fakturaen skal sendes til egen fakturamail må denne oppgis under kommentarer. Det vil tilkomme et fakturagebyr på 59,- på alle fakturaer som må opprettes manuelt.
Dersom du har problemer med å gjennomføre handelen, eller du ønsker lengre betalingsfrist, ber vi om at du tar kontakt pr. e-post, pmi@pmi.no
Noen bedrifter krever rekvisisjon på sine fakturaer, samt at faktura sendes elektronisk som EHF. Det er kundens ansvar å oppgi korrekt rekvisisjon og adresse for elektronisk faktura.
 
Fakturaer som går over betalingsfristen vil bli tatt hånd om av Visma Collectors.  
 
Merverdiavgift (Mva) og prisangivelser;
Alle priser på nettsiden er oppgitt inkl. mva. Dersom man går til handlekurven vil all mva. på kjøpet være spesifisert på felles linje. Alle prisene på nettsiden er oppgitt i norske kroner, og gjelder pr. en stk. med mindre annet er oppgitt.
PM International AS tilbyr sikker betaling med VISA/Mastercard via PayEx.
Visa_MasterCard.png
PM International AS, er mva. registrert med foretaksnummer: 929 213 467.

 

Angrerett og reklamasjoner

14 dagers angrerett i henhold til forbrukerkjøpsloven. Det vises ellers til Kjøpsloven når det gjelder returrett og reklamasjoner.

Bytting av varer

Dette er selvsagt ikke noe problem. Varene må naturligvis ikke være brukt, være i original innpakning og i forsvarlig frakt emballasje. 

NB: Pregede varer kan ikke byttes!

 

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×